Şubat Ayı Faturaları 2 Taksit..

Bilindiği gibi 2012 yılı kış mevsimi çok soğuk geçmekte, sıcaklıklar mevsim normallerinin altında gerçekleşmektedir. 2011 yılı Aralık ayını da dikkate aldığımızda; geçtiğimiz son iki ay geçmiş yılların aynı aylarının son dokuz yıllık ortalamasından daha düşük gerçekleşmiştir. Şubat ayının da oldukça soğuk geçeceği tahmin edilmektedir. Bu sebeple özellikle dar gelirli abonelerimizin soğuk kış şartlarından daha az etkilenmelerini sağlamak için Şirketimizce Şubat ayı faturalarının iki taksitte ödenmesine karar verilmiştir.

Bu uygulama tamamen dar gelirli abonelerimize yönelik bir uygulama olup, taksitlendirme işlemi şirket merkezimizde bulunan veznelerden yapılacaktır. Yani bankalar ile PTT şubelerinden taksitlendirme yapılmayacaktır.

Şubat ayı tüketimleri 18 Şubatta faturalandırılmaya başlayacağından bu tarihten sonraki faturalar iki taksit halinde ödenebilecektir. Bu uygulamadan yararlanmak isteyen abonelerimizin Şubat ayına ait faturaları ellerine ulaştıktan sonra, fatura üzerinde yazılı olan son ödeme tarihine kadar şirketimize başvurarak taksitle ödeme talebinde bulunmaları gerekmektedir.

UYGULAMA NASIL OLACAK:

-Başvurular ESGAZ Genel Müdürlüğü Gişe Bölümüne yapılabilir.

-Ödeme tarihleri içersinde başvuru yapılabilir. Son ödeme tarihi geçen faturalarda taksitlendirme yapılamaz.

-Taksit işlemi esnasında ilk taksit işlem yapılırken ödenmelidir.

ESGAZ A.Ş.