Fatura ve Taksitlerinizi Tüm PTT Şubelerinden Ödeyebilirsiniz.

Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile çalışan ve müşterilerine sunmuş olduğu hizmet kalitesini sürekli artırarak hızlı ve çözüm odaklı hizmet sunmayı ilke edinmiş olan ESGAZ, bir yeniliğe daha imza atarak Türkiye’deki tüm PTT şubelerinden doğal gaz faturası ve doğal gaz ile ilgili diğer tüm ödemeleri yapma imkanını 19 Ocak 2012 tarihi itibariyle abonelerine sunmaya başlamıştır.

ESGAZ aboneleri Eskişehir ili içinde bulunan 48 PTT şubesi başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir tarafındaki PTT şubeleri aracılığı ile doğal gaz faturalarını, abonelik taksitlerini ve diğer tüm ödemelerini gerçekleştirebileceklerdir.

Yeni tahsilat sistemiyle ilgili olarak ESGAZ Genel Müdürü Engin ATAMAN; “PTT ile imzalanan sözleşme sayesinde Eskişehirli hemşehrilerimiz, sadece Eskişehir il sınırları içinde değil Türkiye’deki tüm PTT şubelerinden doğal gaz fatura ödemelerini zahmetsiz bir şekilde yapabileceklerdir. Artık abonelerimiz, kurumumuza yapacakları ödeme için bulundukları yere en yakın PTT şubesine gitmeleri yeterli olacaktır. Eskişehirli hemşehrilerimize önemli bir ödeme kolaylığı sağlayacak olan bu sözleşmenin imzalanmasına destek veren PTT yetkililerine teşekkür ederiz” dedi.