ESGAZ İşletme Bakım Müdürlüğü Şirket İçi Eğitimleri Devam Ediyor

ESGAZ İŞLETME BAKIM MÜDÜRLÜĞÜ ŞİRKET İÇİ EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

ESGAZ İşletme Bakım Müdürlüğü, personelin bilgilerinin ve yetkinliklerinin artırılması amacıyla yıl içerisinde hem teorik olarak hem de pratik olarak eğitimleri tekrarlamaktadır.

Bu kapsamda Acil 187 ekiplerine 2018 yılı şirket içi eğitimler kapsamında 17 Şubat 2018 tarihinde PE kaynak eğitimi gerçekleştirilmiştir. Bu eğitimde personellere öncelikli olarak iş güvenliği konularında eğitim verilmiştir. Sonrasında PE malzeme ve elektrofüzyon kaynağı konularında ESGAZ İşletme Bakım Şefi Fatih BABAOĞLU tarafından hem teorik eğitim verilmiş hem de sahada uygulamaları yaptırılmıştır.

Sahadaki uygulamalarda PE malzemenin kaynak ön hazırlığı, temizlikleri ve elektro füzyon kaynağı yapılmıştır. Kaynak sonrası bütün bir halde hazırlanan ek parçaların olduğu boru parçasına kompresör ile 5 bar basınçta hava basılmış ve yapılan kaynaklar test edilmiştir. Eğitimlerde deneyimli personellerin uygulama pratiklikleri yeni personellere örnek olmuştur.