ESGAZ Futbol Takımı Yarı Finalde

31 Mart 2009’da başlayan, Türkiye Makine Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesinin düzenlediği 2. Birlik ve Dayanışma Halı Saha Futbol Turnuvasında finale yaklaşıldı.2/06/2009 tarihinde sonlanacak turnuvada ESGAZ Futbol Takımı yarı finale yükselmeyi başardı. Türkiye Makine Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesinin düzenlediği 2. Birlik ve Dayanışma Halı Saha Futbol Turnuvası 31 Mart 2009 tarihinde başladı. Turnuvaya Esgaz, Es Ayvaz, Bil spor, Arkomp 2, Makinist, Es spor, Kütahya MMO, Hakacılar, Isı Gücü takımları olmak üzere 9 takım katıldı. Zorlu geçen mücadeleler sonrası Esgaz, Kütahya MMO, Makinist ve Arkomp 2 takımları yarı final oynamaya hak kazandılar. 13/06/2009 saat 18.00’de ESOGÜ halı sahasında oynanacak ESGAZ-Arcomp2, Kütahya MMO- Makinist takımlarının yapacağı yarı final karşılaşmalarında takımlar finale yükselmek için mücadele edecekler. Kurumumuz adına bu güzel organizasyonu düzenleyen Makine Mühendisleri Odası Şube Başkanı Sayın M. Erhan Kutlu’ya ve Şube Müdürü Levent Güler’e teşekkürlerimizi sunar, turnuvadaki rakiplerimize başarılar dileriz.